Kálmán Olga interjúja a meghalt szívbeteg családjával.

 

Kálmán Olga interjút készített a meghalt 55 éves szívbeteg családjával. A videóból kiderül, hogy egyetlen kormánypolitikus sem érzi magát felelősnek, hogy bocsánatot kérjen a gyilkosságért. 

Kálmán Olga : ” Szeptember 3.-ára a Gottsegen György Országos kardiológiai Intézetben már betervezték annak a férfinak a műtétjét, aki végül nem élte meg a beavatkozást. Utoljára augusztus 28.-án volt a család az intézetben, hogy az azóta kirúgott Székely Lászlóval a műtét részleteiről beszéljen. Intézet, szakértők, szívsebész egymásnak üzen a nyilvánosság előtt. De pontosan mi történt azzal a férfival, aki végül meghalt mielőtt megműthették volna? Az 55 éves férfi felesége és lánya mondja el a történetet!

Miért????

Szeptember 3.-ára a Gottsegen György Országos kardiológiai Intézetben már betervezték annak a férfinak a műtétjét, aki végül nem élte meg a beavatkozást. Utoljára augusztus 28.-án volt a család az intézetben, hogy az azóta kirúgott Székely Lászlóval a műtét részleteiről beszéljen. Intézet, szakértők, szívsebész egymásnak üzen a nyilvánosság előtt. De pontosan mi történt azzal a férfival, aki végül meghalt mielőtt megműthették volna? Az 55 éves férfi felesége és lánya mondja el a történetet!#gottsegen #szekelylaszlo #szivsebesz#kalmanolga

Posted by Kálmán Olga Hivatalos oldala on Wednesday, October 10, 2018


Híreit kérjük ossza meg velünk a hireink@yahoo.com -ra elküldve, amit mi közzé teszünk, személyes adatai titokban tartásával, amit ha akar, meg sem ad.

[gs-fb-comments] 
 

Author: tenyekadmin