Az Orbán kormány, 4 millió migránsal árasztaná el európát.

Az Orbán kormány, 4 millió migránsal árasztaná el európát, legalábbis ez derül ki Erdoğan és Orbán Viktor közt létrejött  megállapodásból. 

Orbán Viktor kijelentette, hogy méltatlan az ahogyan Európa bánik Törökországgal az Európa uniós csatlakozásokkal kapcsolatban. Orbán Viktor hangsúlyozta, hazánk eddig is támogatta, és ezután is támogatni fogja Törökországot.

Mit jelentene ez a valóságban, amiről nem tájékoztatja az Orbán kormány a magyar embereket? Mint tudjuk Törökországban most legalább 4 milliós migráns tartózkodik, akik legszívesebben már most megindulnának Európa felé és ezt csak azért nem teszik, mert az Angela Merkel vezette Németország,  Euró milliárdokat fizet Törökország számára, hogy ez ne következzen be.

Ha ezt az Orbán kormány megfúrva, a törökök csatlakozását szorgalmazza, akkor leegyszerűsítve, ez azt jelentené, hogy a Törökök csatlakozása esetén, 4 millió migráns árasztaná el azonnal európát, akik most Törökországban menedéket kapnak. Az mindenki előtt világos, hogy az Orbán kormány számára ez lenne a legjobb forgatókönyv, hiszen így további muníciója lenne a félelemkeltésre, a riogatásra. Azt is tudni lehet, hogy a déli határhoz érkezett migránsokat nem mások, mint az Orbán kormány barátai, az oroszok buszoztatták a Szerb határhoz, hogy aztán Szerbián átkelve megjelenjenek a magyar határnál.

Most annyi változott, hogy Orbánnak már kicsi a magyar hatalom, ezért Európa Uniós babérokra tör és itt már nem elég pár busznyi migráns szállítása az unióba, itt már a milliós szám dominál. Orbánnak hatalmas sikert hozna ha a törököknél táborozó 4 millió migránst sikerülne rászabadítania az Unióra, hiszen így az egész EU-ban el tudná hinteni a félelem magvát.


Híreit kérjük ossza meg velünk a hireink@yahoo.com -ra elküldve, amit mi közzé teszünk, személyes adatai titokban tartásával, amit ha akar, meg sem ad.

[gs-fb-comments] 
 

Author: tenyekadmin