Orbán döntött! Januártól fizetős az egészségügy!

A Fidesz, Orbán Viktor vezetésével, úgy döntöttek, hogy immáron hivatalosan is bevezetik januártól Magyarország területén a fizetős egészségügyi rendszert. A fizetős egészségügy az összes Magyarországon életvitelszerűen tartózkodó magyar állampolgárra kiterjed.

Nem terjed ki a fizetős egészségügy azonban a határon túli magyarokra, akik továbbra is ingyen vehetik igénybe a magyarok által fenntartott egészségügyi rendszert, ami azt jelenti, hogy a Magyarországon élő magyarok, másodrangú állampolgárok lesznek a saját hazájukban. A fideszes szavazók többsége kitörő lelkesedéssel fogadta, hogy a Gyurcsány kormány idején bevezetett 300Ft-os vizitdíjjal szemben, most minden hónapban fizethetik az egészségügyi ellátás költségét, amit akkor is fizetni kell, ha nem veszik igénybe az ellátást és akkor is, ha valakinek semmilyen jövedelme nincs. A cigányságot különösen súlyosan érinti a döntés, mivel nálunk a legnagyobb a mély szegénység.


Híreit kérjük ossza meg velünk a facebook-on üzenet formájában elküldve, amit mi közzé teszünk, személyes adatai titokban tartásával, amit ha akar, meg sem ad.Author: admin