2022-re hétmilliósra kell csökkenjen a magyarság, átadva helyét a beköltözőknek.

Brindza András
2013. augusztus 19. ·
A NETANJAHU-ORBÁN-PAKTUM, + KAPCSOLÓDÓK!!!
2022-re hétmilliósra kell csökkenjen a magyarság, átadva helyét a beköltözőknek.
A TISZTÁBBAN LÁTÁS ÉRDEKÉBEN NAGYON FONTOS ELOLVASNI, MEGOSZTANI ÉS TERJESZTENI ❗❗❗Köszi !

Miközben a média a két ország miniszterelnökeinek csúcstalálkozójáról csupa olyan kölcsönösen előnyös tényeket közöl, melyet megnyugodva fogad a közvélemény, elhallgatják a titkos paktumot: milyen feltételek között enged Izrael egy újabb Orbán-ciklust Magyarországon? A Magyar Igazság és Élet Pártja birtokába jutott a titkos információknak, és azt Nagy Tibor pártelnök megosztotta a nyilvánossággal.

(Megjegyzem, az jó, hogy megosztotta, az viszont nem, hogy a MIÉP tagjainak többsége joggal nem tartja elnöknek Nagy Tibort, aki a 2018-as választások előtt nem tartotta be a szavát a 3. utas nemzeti civileknek!! Brindza A.)

A paktum lényege: Izrael engedi az újabb Orbán-kormányzatot 2018-ban, ha az ország kiürítése nagyobb ütemben folytatódik. A megélhetési körülmények felszámolása, a devizahitel-csalássorozat anyagi és pszichikai hatásai, az egészségügyi ellátás vákuumnövekedése, az oktatásliberalizáció és mindenek előtt a köznyomor a népességi adatok katasztrofális romlása szerint alkalmassá tette Magyarországot félmillió zsidó beköltözésére, ám a következő ciklusban növelni kell az elvándorlás-betelepülés ütemét.

Akkor alakíthat kormányt 2018-tól a Fidesz, ha az eddig elűzött egymillió magyar létszámát felülmúlóan teljesít a következő ciklusban. Netanjahu garanciát követelt arra, hogy nem vezetnek be az európaihoz közelítő béreket, tehát kisebb módosítások ellenére folytatódik a bérstop. Ez alól kivétel csak az államigazgatásban lehet, hogy az állam vezetői és az országgyűlési képviselők a saját egymilliós havi bérüket két-három-négy-öt-tíz millió forintra emeljék. Cserébe az átlagbérek nem változhatnak lényegesen, ami által a Magyarországon dolgozó Tesco-pénztáros a jövőben is kevesebbet kell keressen nyugati társánál.

Teljesítés esetén a gyarmattartó tovább tűri a pénzpazarlást ostobaságokra – stadionépítés, nagy sportrendezvények, stb. – és a korrupciót, hiszen minden fillér amit nem a nemzet javára költenek a költségvetésből, az a terv megvalósítását szolgálja. A kettős állampolgárság kérdésében Izrael elviseli a külhoni magyarok bevonását a politikába a csonka-hazából elűzött magyarok helyén azért, hogy a statisztikákból ne derüljön ki a demográfiai és exodus-botrány, ha Magyarországon a következő ciklusban sem kerül napirendre az izraeli-magyar kettős állampolgárok jelenlétének kérdése a gazdasági-társadalmi és politikai életben.

Az Országgyűlés kettős állampolgárait szigorúan tilos megnevezni, mert közöttük vannak azok a közszereplők és közméltóságok, akik garanciát jelentenek a folyamatosságra. Nagy Tibor MIÉP-elnök felvetése, hogy ha a kormány komolyan gondolja a Soros Györggyel való szembenállást, akkor zárassa be a Soros-egyetemet Netanjahu szerint napirendre sem kerülhet, mert a nyitott társadalom elve, a nemzeti hagyományok és kultúra felszámolása mindkét zsidó oldal érdekét szolgálja. Ugyan Izraelbe nem engedik be Soros Györgyöt, de az ú.n. “egyetemén” és civilszervezeteiben olyan hatékony ügynökképzés folyik, amely számos eredményt ért el, legutóbb meg tudta akadályozni a Momentum pártképződményen keresztül a Budapesti Olimpia tervét, és egyre hatékonyabban szól bele a nagypolitikába, kinevelve az Orbán utáni időszak Izrael-hű vezetőit.

Miután a kormányoldal és az ellenzék egyaránt zsidó pénzpórázon tevékenykedik, a Soros-ügy megfelelő szinten tartása Izrael érdekeit szolgálja. A lényeg a zsidó beköltözés, visszaköltözés, hazatérés és új honfoglalás, ami a zsidóság ezeréves sérelmét orvosolja. A magyarok a kazár birodalommal való szembefordulásukkal már Álmos és Árpád idején példát mutattak arra, hogy képesek a legnagyobb erővel is szembeszállni, és ezt később a török, a Habsburg, a szovjet és a globális birodalommal is megtették, ami nem maradhat megtorlatlan: a magyarságot a Kárpát-medencéből ki kell irtani, majd pedig az emigrációban ismert módszerekkel a föld színéről is el kell tüntetni!

Végül Netanjahu és Orbán megállapodott arról, hogy a nemzeti programok korlátozottan működhetnek Magyarországon, így a családtámogatási terv időzítése a nyolcéves ciklus végén nem jelent érdemi kockázatot a beköltöző izraeliek számára, mert a népesedéspolitikai statisztikákban nem fog érdemi változást előidézni az elvándoroltak hazahívása, vagy a gyermekvállalás ösztönzése, elsősorban a megélhetési feltételek hiánya miatt.

Továbbra sem lehet elszámoltatás sem a rendszerváltás előtti sem az utáni korszakból, továbbá történelmi távlatban nem kerülhet sor a zsidó politikusok, különösen az 1919-es népbiztosok megnevezésére. Netanjahu zéró toleranciát kért és kapott az antiszemitizmus minden formájával szemben, és abban is egyetértettek a tárgyaló felek, hogy folytatni kell a zsidó kulturális kibontakozást.

A média minden ága, a kereskedelmi és a közszolgálati egyaránt felsőbbrendű kultúraként kell bemutassa ismert celebek közreműködésével a zsidó kultúrát. A híripar továbbra is döntően rém- és katasztrófahírekkel kell hasson a magyar társadalomra, növelve a stresszt és elégedetlenséget.

Dicséretet érdemel az ország első szívkórházában folytatott tevékenység, amikor a beteg azért halt meg, mert rendszerszerűen nyitott mellkassal szállították másik kórházba CT-vizsgálatra. Egy-egy ilyen hír hihetetlen arányban képes fokozni az elvándorlási hajlandóságot, aminek eredményeként 2022-re hétmilliósra kell csökkenjen a magyarság, átadva helyét a beköltözőknek.

Az afrikai és ázsiai bevándorlás megakadályozása akkor tartható fönn, ha arányuknak megfelelő zsidó népesség szerezhet helyettük magyar állampolgárságot. Az Orbán-kormány dicséretesen megötszörözte az 1956-ban elvándorolt 200.000 magyar számát, és most a helyén maradás érdekében ígéretet tett a miniszterelnök az eddigi “eredmények” felülmúlására.

Nagy Tibor MIÉP elnök szerint az izraeli miniszterelnök örömmel állapította meg, hogy Magyarországon folytatott tárgyalásai során izraeli-magyar kettős állampolgárokkal egyeztetett, akiknek kettős identitását a magyar választók elől a jövőben is védeni kell. Nagy Tibor, a Magyar Igazság és Élet Pártja elnöke kötelességének tartja, hogy a Netanjahu-Orbán paktumot megossza a nyilvánossággal, ahogyan azt több mint húsz éve Csurka István alapító elnök előre jelezte.

A kép linkje: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2727267150698710&set=a.492562450835869&type=3&theater
——————-
Simon Peresz – Izrael felvásárolja Magyarországot HUN – https://www.youtube.com/watch?v=PzG3TwPqXms – izraeli politikus, Izrael Állam 9. elnöke. Kétszer volt Izrael miniszterelnöke és kétszer ideiglenes kormányfő; pályafutása alatt összesen 12 kormányban szolgált.[11] 1959 novemberében választották be a Knesszetbe, melynek egy 2006-os három hónapos szünetet leszámítva 2007-ig, elnökké választásáig tagja volt.
Lásd bővebben – https://hu.wikipedia.org/wiki/Sim%C3%B3n_Peresz
————————————

A RÓZSADOMBI PAKTUM, Eredeti változat
Második Rózsadombi paktum
Forrás: http://uzenete.blogspot.com/…/rozsadombi-paktum-eredeti-val…

Az elmúlt 32 évben megtapasztaltuk, hogy a fentiekben leírtak túlnyomó többségét megvalósították az uralmon lévő kommunista, majd pénzuralmi globalistás válságokozó hazaárulók, segítőik és külföldi szövetségeseik..!! Brindza András

Lásd bővebben az első linken lévő képnél és a többi linken !!
————————————

A MAGYARSÁG ÉS AZ EMBERISÉG VÁLASZÚT ELŐTT ÁLL — VÁLASZTHAT AZ ELMÚLT 30 ÉVBEN URALMON LÉVŐ PÉNZURALMI GLOBALISTÁS VÁLSÁGOKOZÓK — A ROMLÁS ÉS PUSZTULÁS ÚTJÁN JÁRÓK ÉS UTÓDAIK, A FELÜLRŐL SZERVEZETT, VALÓDI RENDSZERVÁLTÓ CSELEKVÉSI TERVVEL NEM RENDELKEZŐK, ERÉNYJÓTÁLLÁST (garanciát) NEM ADÓ, VAGY A FŐÁRAMÚ MAGYARELLENES BŰNÖS MÉDIA ÁLTAL AGYONHALLGATOTT, ERÉNYJÓTÁLLÁST ADÓ 3. UTAS NEMZETI ERŐK — AZ ÉLET ÚTJÁT AKARÓK KÖZÜL!!!
AZ IGAZSÁGOT ÉS A KIUTAT LÁSD AZ ALÁBBI ANYAGAINKBAN !

A kép linkje: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2648503698575056&set=a.336342503124532&type=3&theater

BOJKOTTFELHÍVÁS – A 2020-AS IDŐKÖZI ÖNKORMÁNYZATI- ÉS ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁSON NE SZAVAZZANAK A PÉNZURALMI GLOBALISTÁS VÁLSÁGOKOZÓ BŰNPÁRTOK JELÖLTJEIRE! + A PETÍCIÓJA! 👈 – 🇭🇺 – 😇- 💞-✌️
https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/felh%C3%ADv%C3%A1s-a-2019-es-%C3%B6nkorm%C3%A1nyzati-v%C3%A1laszt%C3%A1son-ne-szavazzanak-a-p%C3%A9nzuralmi-globali/2367485416676887/

Pénzuralmi globalistások pld.: “DEMOKRATIKUS KOALÍCIÓ” (DK), MSZP, PÁRBESZÉD, MOMENTUM, LIBERÁLISOK, KÉTFARKÚ KUTYA, FIDESZ, KDNP, LMP, Mindenki Magyarországa Mozgalom, nagyjából a Jobbik is — VANNAK BÖLCSESSÉGET SZERETŐ, HITELES ERÉNYESEK IS, CSAK AZOKAT NEM SZOKTÁK BEENGEDNI A FŐÁRAMÚ MÉDIÁBA, NE SZAVAZZ A BŰNPÁRTOKRA – A JELENEDDEL ÉS A JÖVŐDDEL A SÁTÁN JÁTSZIK – ÉBREDJ MAGYAR – https://www.youtube.com/watch… !!!

Bálint NatáLia: Magyar átok —
https://www.youtube.com/watch?v=pP60G0BKZ8A

A VÁLSÁGOKOZÓ PÉNZURALMI GLOBALIZMUS, VALAMINT AZ ÉLET ÚTJÁT TARTALMAZÓ 3. ÚT TÖMÖR MEGHATÁROZÁSA, + A KIÚT!!! 😇 –

A FENTI CÍMŰ ALAPÍRÁSUNKAT IS LEVETTÉK ÉS AZ ALUL LÉVŐ ANYAGUNKAT – A cselekvési tervünket (a programunkat) és több más írásomat is – elképesztő az aljasságuk, rövidesen feltesszük az internetre azokat, amelyeket lementettünk..!!
————————————-

A DIKTATÓRIKUS FACEBOOK JOGTALANUL LEVETTE A LAPOMRÓL A LEGFONTOSABB ÍRÁSAIMAT ÉS ANYAGAINKAT, HA NEM TESZIK VISSZA, AKKOR BEPERELJÜK A FACEBOOKOT, ÉS LEHET, HOGY AZ EGÉSZ VILÁGRA KITERJESZTETT BOJKOTTFELHÍVÁST ADUNK KI RÁJUK TÖBB NYELVEN !!!

A 3. UTAS NEMZETI CIVILEK KÉRDEZIK TOROCZKAI L.-TÓL ÉS A MI HAZÁNK VEZETŐITŐL – MIÉRT NINCS MÉG KOMOLY RENDSZERVÁLTÓ TERVETEK? + A KIÚT!
https://www.facebook.com/notes/brindza-andr%C3%A1s/a-3-utas-nemzeti-civilek-k%C3%A9rdezik-toroczkai-l-t%C3%B3l-%C3%A9s-a-mi-haz%C3%A1nk-vezet%C5%91it%C5%91l-mi%C3%A9r/2709618502463575/

JEGYZETEIM: https://www.facebook.com/andras.brindza/notes_my_notes
———————————–

A PLATÓN PÁRT ERÉNYJÓTÁLLÁSAI (GARANCIAI)!!! 😇-🇭🇺👈
(Megjegyzem, hogy a 3. utas nemzeti civilek már több mint 20 éve mondták és írták pld. a visszahívhatóságot, az átláthatóságot, a pénzuralmi globalistás válságokozó bűnpártok feloszlatását és elszámoltatását, az alkotmány, majd az alaptörvény törvénytelenségét és érvénytelenségét, a Platón Párt bővebben írta meg kb. 17 évvel később.
A diktatórikus EU-val kapcsolatban nem értünk egyet a Platón Párttal – ki kell lépni belőle, mi ellene voltunk a belépésnek is! Brindza András)
https://www.facebook.com/platonpart/videos/542884306169119/
———————————–

Az alábbit is levette a Facebook, ebből nagy botrány lesz!

2000 körül a 3.utas Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom ( ÖFEM ) bemutatására a következőket írta néhai Síklaky István közgazdász bajtársunk:

“A kamatra (kizsákmányolásra) épülő globalizálódó kapitalizmus az emberiség túlnyomó többségét egyre nagyobb nyomorba, kiszolgáltatottságba taszítja, és pusztítja az élet természetes feltételeit. Belső ellentmondásai folytán összeomlóban van. Történelmi szükségszerűség, hogy valamilyen módon átadja a helyét egy természetes társadalmi rendnek.
A természetes társadalom mentes a pénz, média- és párturalomtól, önigazgató, emberközpontú, harmóniában van a természeti környezettel, és mindenkinek létbiztonságot nyújtó szociális igazságosságot valósít meg. Erkölcsi (természetjogi) alapja a felebaráti szeretet. Magyarországi megvalósításának tervét a Fennmaradás társadalmi programja, később a Létbiztonság és harmónia című könyvek, legtömörebben pedig a 12 pont tartalmazza.

2017-ben a 12 pont frissítve és bővítve lett lásd:
A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, EZ KÉPEZI AZ ALAPJÁT A NEMZETI ZÖLDEK CSELEKVÉSI TERVÉNEK IS! 😇

A mozgalom feladata: minél több emberrel megismertetni ezt a programot és tudatossá tenni, hogy Magyarországon való megvalósításának egyetlen feltétele az állampolgárok e program alapján való összefogása békés, de határozott együttes cselekvésre.”
——————————–

“Az elmúlt évek és évtizedek neoliberalizmusa egy ideológiai álarc az egész Világ uralására törekvő nemzetközi pénzügyi, média, gazdasági- és a pénzuralmi globalistás válságokozó politikai háttérhatalom számára!” (Brindza András)

A pénzoligarchia és a központi bankok (Dr. Drábik János)
“…a pénztőke hatalmasainak messzetekintő célja nem kevesebb, mint a pénzügyi ellenőrzés olyan magánkézben lévő világrendszerének a létrehozása, amely képes uralni valamennyi ország politikai rendszerét és a világgazdaság egészét. Ezt a rendszert a világ központi bankjai feudális módon ellenőriznék összhangban azokkal a titkos megállapodásokkal, amelyeket a rendszeresen tartott magántalálkozókon és konferenciákon elfogadnak…”

A fenti cselekvési tervünk főleg az alábbiak szellemiségét tartalmazta, ez nem felel meg a Facebook közösségi alapelveinek, bohócot csináltak saját magukból, ezt nem ússzák meg..!

EGY ÚJ FONTOS MONDATOM, lásd az első vonal alatt !
2020. I. 19.-én vettem észre, hogy az emberiség, a magyarság (és számos saját) legértékesebb filozófiai bölcseleteit tartalmazó összeállításomat is eltüntették a lapomról, elképesztő az aljasságuk (ha ők voltak, valószínű, hogy ők voltak, panasz írását ma sem teszik lehetővé, írni fogok a központnak és Mark Zuckerberg-nek..! Lásd itt !
—————————-

“A magánpénzrendszerre (kamatra-kizsákmányolásra), média- és párturalomra épülő magyar- ember- és életellenes, világuralomra törő pénzuralmi globalistás válságokozó diktatúrát, csak a tudati erőtér nagymértékű emelésével lehet leváltani
(a hazaárulók és segítőik ezért rekesztik ki a főáramú bűnös médiából a hiteles, rendszerváltó cselekvési tervvel 2000 óta rendelkező 3. utas nemzeti civileket, a diktatórikus Facebook jogtalanul eltüntette a legfontosabb anyagainkat),
ezért kell minél több emberhez eljuttatni az igazságot és a kiutat – az élet útját tartalmazó 3. utas anyagokat !!!”
(Brindza András, 2020. I. 18.)

A képem linkje: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2650670801691679&set=a.112229818869136&type=3&theater
——————————–

A legfontosabb anyagainkat néhány nap múlva feltesszük az internetre is, a marevosz és a fennmaradas lapján olvasható egy részük!

images


Híreit kérjük ossza meg velünk a facebook-on üzenet formájában elküldve, amit mi közzé teszünk, személyes adatai titokban tartásával, amit ha akar, meg sem ad.Author: tenyekadmin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük