Hazug propagandával veszélyezteti a magyarokat, az Orbán kormány.

A Orbán kormány, az előző időszakot követve, most sem tesz másként a világválság kellős közepén, mint hazudik a magyar embereknek.

A tisztiorvosi szolgálat weboldalán keresztül, olyan hamis propagandát terjeszt az Orbán kormány, amivel azt sugallja, hogy nem kell maszkot viselniük azoknak, akik nem betegek, miközben a kínai orvosok, szakemberek, világosan megmondták, hogy a maszkok viselése az virtusok ellni küzdelem első és legfontosabb lépése. Mint kiderült, ezt az aljas propagandát a Fideszes álhírgyár azért találta ki, mert nincs elegendő védőmaszk Magyarországon.

Az Orbán kormány attól tart, hogy ha tudatosul az emberekben a védőmaszkok viselésének a fontossága, de nincsen elegendő, akkor esetleg pánik tör ki az emberek közt.  A számítások szerint, ha csak kilenc millió magyar emberrel és azzal számolunk, hogy a maszkok, mindösszesen 2-3 órányi viselésre alkalmasak, akkor legalább 25-30 millió darab maszkot kellene beszereznie a magyar kormánynak, NAPONTA.


Híreit kérjük ossza meg velünk a facebook-on üzenet formájában elküldve, amit mi közzé teszünk, személyes adatai titokban tartásával, amit ha akar, meg sem ad.Author: tenyekadmin