Kapcsolat

Kik vagyunk: Tények.com
Honlapunk címe: https://xn--tnyek-bsa.com       

Facebook oldal:     >>itt<<                    

Kapcsolat: tenyek@kapcsolat.eu

vagy, küldjön üzenetet itt: Kattintson ide és átirányítjuk a facebook-ra a kapcsolat felvételéhez. Itt üzenetet küldhet számunkra.

Milyen személyes adatokat gyűjtünk és miért gyűjtjük

Hozzászólások
Amikor a látogatók észrevételeket hagynak a webhelyen, összegyűjtjük a megjegyzések formában megjelenített adatokat, valamint a látogató IP-címét és a böngésző felhasználói ügynököt, hogy segítsenek a levélszemét észlelésében.

Az Ön e-mail címéből létrehozott anonimizált karakterlánc (más néven hash) is megadható a Gravatar szolgáltatáshoz annak megtekintéséhez, hogy használta-e. A Gravatar szolgáltatás adatvédelmi irányelve itt található: https://automattic.com/privacy/. Miután jóváhagyta a megjegyzést, a profilképed látható a nyilvánosság számára a megjegyzésed összefüggésében.

Média
Ha feltölti a képeket a weboldalra, kerülje a beágyazott helyadatokkal (EXIF GPS) történő feltöltését. A weboldal látogatói letölthetik és kivonhatják a helyadatokat a weboldalon található képekből.

Kapcsolatfelvételi űrlap
cookie (sütik)
Ha megjegyzést hagy a weboldalunkon, beiratkozhat a nevére, e-mail címére és weboldalára a cookie-kba mentve. Ezek az Ön kényelmét szolgálják, hogy ne kelljen újból kitöltenie a részleteket, amikor újabb megjegyzést hagy. Ezek a cookie-k egy évig tartanak.

Ha rendelkezik fiókkal és bejelentkezik erre a webhelyre, ideiglenes cookie-t fogunk beállítani annak megállapítására, hogy a böngésző elfogadja-e a cookie-kat. Ez a cookie nem tartalmaz személyes adatokat, és elvetődik a böngésző bezárásakor.

A bejelentkezéskor több cookie-t is beállítunk, hogy mentse a bejelentkezési adatait és a képernyőn megjelenő választásait. A bejelentkezési cookie-k két napig tartanak, és a képernyő beállításai a cookie-k egy évig tartanak. Ha a “Remember Me” lehetőséget választja, a bejelentkezés két hétig fennmarad. Ha kijelentkezik a fiókjából, a rendszer a bejelentkezési cookie-kat törli.

Ha cikket szerkeszt vagy közzétesz, egy további cookie mentésre kerül a böngészőben. Ez a cookie nem tartalmaz személyes adatokat, és csak a szerkesztett cikk postai azonosítóját jelöli meg. 1 nap elteltével.

Más webhelyek beágyazott tartalma
Az ezen a webhelyen található cikkek tartalmazhatnak beágyazott tartalmat (például videókat, képeket, cikkeket stb.). A más webhelyek beágyazott tartalma ugyanúgy viselkedik, mintha a látogató meglátogatta volna a másik webhelyet.

Ezek a webhelyek adatokat gyűjthetnek Önről, használhatják a cookie-kat, beépíthetnek további külső követést, és felügyelhetik a beágyazott tartalmakkal való interakciókat, beleértve a beágyazott tartalmakkal való interakció nyomon követését, ha van fiókja, és bejelentkezett az adott webhelyre.

Analitika
Kivel osztjuk meg adataidat
Mennyi ideig tartjuk meg adataidat
Ha megjegyzést hagy, a megjegyzés és metaadatai határozatlan ideig megmaradnak. Ez így ismeri fel és hagyja jóvá az összes követési megjegyzést, nem pedig moderációs sorban.

A weboldalunkon regisztrálóknak (ha vannak ilyenek) a személyes profiljukat a felhasználói profiljukban is tárolják. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti személyes adatait bármikor (kivéve, ha nem változtathatja meg felhasználónevét). A webhelyek rendszergazdái ezen információkat is megtekinthetik és szerkeszthetik.

Milyen jogai vannak az Ön adatain
Ha van fiókod ezen a webhelyen, vagy megjegyzéseket hagyott be, kérhet egy exportált fájlt a személyes adatokról, amelyeket magunkról tartunk, beleértve az Ön által megadott adatokat. Azt is kérheti, hogy töröljünk minden olyan személyes adatot, amelyet magunkról tartunk. Ez nem foglalja magában azokat az adatokat, amelyeket adminisztratív, jogi vagy biztonsági célokra kötelezünk.

Ahol küldtük az adatokat
A látogatói megjegyzéseket ellenőrizni lehet egy automatikus spamfelderítési szolgáltatáson keresztül.

Az Ön elérhetőségei
További információ
Hogyan védjük adatait?
Milyen adatszegési eljárások vannak érvényben
Milyen harmadik felek kapnak adatokat
Milyen automatizált döntéshozatalt és / vagy profilalkotást végzünk a felhasználói adatokkal
Az ipar szabályozási közzétételi követelményei

 

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi tájékoztató: elektronikus levélcímem közlésével hozzájárulok, hogy a közölt személyes adataimat a xn--tnyek-bsa.com , az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (2) bekezdése a) pontja alapján, további kapcsolattartás, véleménykérés, választási és egyéb tájékoztatás, adománygyűjtés céljából, az adatkezeléshez tett hozzájáruló nyilatkozat visszavonásáig kezelje. A xn--tnyek-bsa.com – Tények.com elektronikus levél szolgáltatásán keresztül kíván tájékoztatást nyújtani. A xn--tnyek-bsa.com ki kívánja zárni a kéretlen leveleket.  Amennyiben az adatkezelés jogszerűségét kifogásolom, tiltakozhatok személyes adataim kezelése ellen, valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz, illetve a bírósághoz fordulhatok. A közölt személyes adatokat a xn--tnyek-bsa.com nyilvánosságra nem hozza,  harmadik személynek nem továbbítja. Elektronikus levélcímem közlésével nyilatkozom, hogy elolvastam és elfogadtam az adatkezelési szabályokat.


Érdekli ez a domain? Bérelje ki és használja a saját céljainak megfelelően. Érdeklődését várjuk